jan 14, 2017

Posted in Tips | 0 Comments

Hoe kan je de slechtste gedragsproblemen van katten oplossen

Hoe kan je de slechtste gedragsproblemen van katten oplossen

Het oude gezegde zegt dat niemand een kat bezit, de kat bezit jou. En hoewel er niets beter kan zijn dan het eigendom zijn van een kat, betekent dat soms dat je problemen kan hebben met het krijgen van je kat om naar je te luisteren. Hier zijn enkele van de slechtste gedragsproblemen van katten - van het krabben tot het weigeren naar de katten bak te gaan makkelijke oplossingen!

Stouten katten!

 

Koop een krab meubel om krabben aan uw meubels te voorkomen

Katten houden hun klauwen scherp en helaas voor mensen, ze lijken te denken dat meubels een van de beste dingen zijn om het op te scherpen. Om je kittens te beschermen om hun klauwen te graven in meubels, muren of iets anders, veeg een beetje VapoRub op hun favoriete krassende doelen. Katten haten de gehemelte geur van de hoestmedicijn en ze komen niet binnen de afstand van een snuif. U kunt ook proberen het aanbrengen van een hete saus en het grondig buigen. Voor bekleding, probeer een mengsel van 2 theelepels kaneel en 2 theelepels cayennepeper in een spuitfles vol water (zorg er gewoon voor dat u in een onopvallende manier ervoor zorgt dat het niet eerst vlek!).

Stop je kat met het krabben op je bed of matras!

Als de lente van je bed is wat je kat graag wil krabben, probeer dan een gepatenteerd vel van satijn erop te zetten. Het zijdeachtige materiaal zal niet zo leuk voelen als de bedekking op de doos van de doos, en je kat zal binnenkort iets anders vinden om te krabben (hopelijk zijn kassenpost!).

Houd katten weg van huisplanten

Als je kat op je huisplanten bijt of erger, gebruik je grond als een secundaire rommel bak, hier is een tip die je nodig hebt: Spreek een aantal koffiegronden boven op de grond. Katten haten de geur en veroorzaken problemen elders! Wees gewoon voorzichtig: terwijl koffiegronden voor het grootste deel goed zijn voor uw planten, kunnen te veel van hen de zuurstof veroorzaken. Een ander middel dat we hebben gehoord over het gebruik van gedroogde tijm in plaats van koffiegronden.

houd katten weg van een zandbak

Een van de slechtste dingen die je in de achtertuin kunt ontdekken, is dat je buiten kat je zandbak of je zandbak als je afvalbak hebt gebruikt (nogmaals)! Om hem weg te houden (evenals insecten als mieren en millipedes), meng een kop of twee malen kaneel met het vuilzand. Uw kat zal de geur haten en wegblijven.

Hoe krijg je je kat weer op de kattenbak?

Uw kat lijkt een vakantie uit de vuilnisbak te hebben, en u vindt onaangename verrassingen op interessante plaatsen zoals de badkuip. Om dit probleem op te lossen, probeer dan een kom eten op de plaatsen waar je die verrassingen hebt gevonden. Katten doen hun zaken niet op dezelfde plek als ze eten, dus ze zal hopelijk haar weg terug naar de vuilnisbak vinden. Zo niet, bel uw dierenarts om er zeker van te zijn dat ze geen gezondheidsproblemen lijdt.

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *