okt 1, 2018

Posted in Tips | 0 Comments

HEMA biedt nu ook hondenverzekering en kattenverzekering aan

HEMA biedt nu ook  hondenverzekering en kattenverzekering aan

Je kat of hond is natuurlijk niet zomaar een dier maar een volledig lid van het gezin. Natuurlijk kun je niet voorkomen dat je geliefde kat, hond of konijn iets overkomt of ziek wordt, maar je kan er wel voor zorgen dat je in ieder geval financieel in staat bent hem of haar in zo’n geval de beste zorg te bieden. Een huisdierverzekering kan je hierbij helpen. Maar wat voor verzekeringen zijn er? Wat doen ze precies voor je? En waar kun je zo’n verzekering nou vinden? Hier vertellen wij je graag wat meer over. Lees verder om wat meer informatie over dierenverzekeringen op te doen en misschien wel op ideeën te komen.

Wat Is een Verzekering?

Een huisdierenverzekering is een verzekering die je financieel tegemoet komt als er iets met je huisdier aan de hand is. Ze zorgen ervoor dat je niet voor financiële problemen komt te staan en je geliefde hond of kat alle zorg kan geven die nodig is. Je betaalt hiervoor wel een bepaalde premie per maand. Hieronder vallen vervolgens alle dingen die de verzekering zegt de dekken. In het geval er sprake is van één van de situaties die zij dekken, dan zullen ze geld uitkeren waarvan jij de schade, medische zorg of andere kosten kunt betalen.

Wat Doet een Verzekering?

Een hondenverzekering of kattenverzekering zal je financieel tegemoet komen als je kan medische zorg nodig heeft. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een bezoek aan de dierenarts vergoeden. Misschien heeft je hond of kat zelfs wel een spoedeisende operatie nodig om zijn of haar leven te redden. Deze dingen kunnen aardig in de kosten lopen. Daarom helpt een verzekering hierbij. Zo kom je niet ineens voor grote kosten te staan. Ook worden sommige dierenmedicijnen door een verzekering gedekt. Je wilt toch immers niet meemaken dat je de kat of hond niet die levensreddende operatie kunt ondergaan omdat je het niet kan betalen. Naast medische zorg kan een huisdierverzekering soms ook helpen in het geval van vermissing, verlies of overlijden van je dier. En sommige verzekeringen helpen je zelfs als het dier niet geschikt blijkt te zijn voor de hondensport waarvoor je de hond hebt aangeschaft.

Hoe Kom Je Aan een Huisdierverzekering?

Er zijn verschillende verzekeringen die een dierenverzekering aanbieden. Sommigen richting zich voornamelijk op honden, anderen juist op katten. Mocht je meerdere dieren hebben, dan kun je op zoek gaan naar een verzekering die korting geeft als je meerdere dieren bij hen verzekerd. De meeste verzekeringen doen dit wel. En wist je dat zelfs onze oer-Hollandse winkelketen HEMA een straal verzekeringen aanbiedt waaronder een honden verzekering en katten verzekering? Vaak kun je via de website van de verzekering een polis afsluiten. Je kan dan direct zien hoeveel premie je per maand of kwartaal zult moeten betalen.

Denk je dat het een goed idee is om een huisdierverzekering af te sluiten, of denk je niet deze nodig te hebben? Bedenk wel dat zelfs een kerngezonde kat of hond zomaar ineens ziek kan worden of een ongeluk kan krijgen. En ook een jonge puppy of kitten wordt out en gaat vroeg of laat mankementen vertonen. Vroeg of laat zal dus iedere hond of kat wel eens medische zorg nodig hebben. Een huisdierverzekering kan je hierbij helpen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *