jun 3, 2017

Posted in Nieuws, Tips | 0 Comments

Binnenkatten Actief en Gelukkig Houden

Binnenkatten Actief en Gelukkig Houden

Wilde katten vernietigen het wild. Maar als je je kat niet laat dwalen, zal ze zich vervelen en ongelukkig zijn? Nee! Er zijn veel manieren om katten te houden en gelukkig te houden.

Voor veel mensen klinkt die keuze als "Geef je kat een saai en ellendig leven."

Maar dat hoeft niet zo te zijn.

Deze week, een beetje vertrek voor De honden trainer (wie is ook een dwaas voor katten). Deze aflevering is voor al mijn medemensen. Ik heb 6 manieren om je katten gelukkig, verloofd en levendig te houden, zonder ze los te laten op de lokale zangvogels.

Tip # 1: Geef uw kat wat gezelschap

Het is waar dat sommige katten elkaar niet met andere katten ontmoeten, maar veel genieten van een kattenvriend of een speelgenoot, vooral als u er langzaam en plezierig voor doet. Sommige katten en honden ontwikkelen nauwe relaties. Nogmaals, zorgvuldige introducties zijn het beste. En natuurlijk zijn er ons. De meeste katten lijken minder op menselijke ogen dan de meeste honden doen, maar dat betekent niet dat ze niet eenzaam worden.

De beste speelgoed voor katten zijn meestal degenen die op een of andere manier prooi nabootsen en jachtgerelateerd gedrag aangaan.

Tip # 2: Speel spelletjes en gebruik speelgoed met levensmiddelen

Katten die zichzelf voordoen, kunnen zo veel als een tiental keer per dag eten - meer nibbles dan volle maaltijden, natuurlijk, maar dat is veel tijd aan de jacht. Zo zijn de beste speelgoed voor katten meestal degenen die op een of andere manier prooi nabootsen en jachtgerelateerd gedrag aangaan. Ballen kunnen leuk zijn om rond te bollen, maar dezelfde oude bal, die daar gewoon ligt, wordt haast gehaast. Leg ballen weg tussen spellen. Veer achtig en vuil vormig speelgoed op "visserijpalen" stimuleert het steken, springen en springen - vooral vlak voor de maaltijd, als je kat toch hongerig is. Wees gewoon voorzichtig om deze schadelijke stoffen te vermijden die uw kat in gevaar kunnen brengen. Voltooien met een lekkernij met levensmiddelen. Voedingsspeeltjes voor katten zijn moeilijker te vinden dan soortgelijke speelgoed voor honden, maar twee die ik graag vind, zijn de Voeding Frenzy en de Katten wobbler van de Kong Company.

U kunt ook maaltijden interessant maken door Kittychai's eten in verschillende porties op te delen en ze te verbergen; Als je meer dan één kat hebt, sluit je elkaar in een andere kamer om ervoor te zorgen dat ze haar eigen maaltijd krijgt en niet iedereen anders ook.

Tip # 3: Clicker Training samen met je kat

Ja, je kan katten trainen, en als je me niet gelooft, klik je op YouTube en zoek naar "clicker training katten." (Zie, ik heb zelfs een link voor je opgenomen.) Mijn grote oranje jongen Timothy Small komt bij het bellen Een rustig katachtig tempo, ik geef toe!), Springt op een krukje, stuurt een stok of mijn vinger met zijn neus, zit mooi en draait in een cirkel. En waarom train je kat? Omdat, zoals bij Dogalini, clicker training het leven van Kittychai interessant en leuk maakt. En als je ambitieus wordt, kun je je kat trainen om op leiband te lopen, zodat ze buiten met je kan gaan. Plukvlekken vrij van leibandhonden, alstublieft.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *