feb 27, 2017

Posted in Tips | 0 Comments

15 tips en trucs voor uw huisdieren

15 tips en trucs voor uw huisdieren

15 tips en trucs voor uw huisdieren

Het enige waar we meer van houden dan onze huisdieren zijn huishoudelijke hacks (nee, echt). In deze post combineren we allerlei en delen wij meer dan 15 van onze favoriete tips en trucs voor huisdieren, waaronder hoe u zich van vlooien natuurlijk kunt ontdoen, voorkomen dat katten op meubels krabben, geld bespaard op huisdier eten en verzorgen, huisdieren houden van kauwen, Laat je adem beter ruiken, en nog veel meer.

Boter pillen voor katten!

Voorkom zonnebrand van uw huisdieren!

Wist u dat lichtkleurige dieren ook zonnebrand kunnen krijgen? Waak tegen dit door een beetje SPF 15 zonnebrandcrème op de neus van uw huisdier en de tips van zijn oren.

Kieskeurig zijn?

Als u een nieuw merk eten hebt gekocht en uw hond het niet wilt eten, zet u een stuk rundvlees in de zak en verzilver het. De volgende dag zal de geur op het eten afnemen, waardoor het veel meer smakelijk lijkt.

Waar koop je diervoeding?

Bij het winkelen voor huisdier eten, zorg ervoor dat u de prijzen bij de dierenwinkel vergelijken met die in uw supermarkt. In een recente studie bleek dat huisdiervoer meer kost bij winkels die vol zijn van mensen die al huisdierproducten kopen!

Minst drukke dagen trimsalon!

De drukste dagen bij de huisdier trimsalon zijn vrijdag, zaterdag, zondag en maandag. Vind een trimsalon die kortingen aanbiedt op dinsdag tot en met donderdag, of vraag uw trimsalon of zij u korting voor de komende midweek aanbiedt.

Stop Katten met het krabben op meubels!

Als er een specifiek meubilair is, wil je niet dat je kat erop staat, of je wilt niet dat hij gaat, weet je hoe hard het is om deze regel af te dwingen. Als je schreeuw niet veel afschrikwekkend is voor je favoriete katje, probeer het dan in plaats daarvan: In een spuitfles, meng 1 kop water met ¼ theelepel kaneel en ¼ theelepel cayennepeper. Plaats in een spuitfles en test in een onopvallend gebied van uw meubels om ervoor te zorgen dat het niet zal vlek. Katten haten de geur, en willen het niet op hun poten. Herhaal elke paar dagen totdat ze ergens anders vinden om permanent te krabben (zoals die dure krasspost die u hebt gekocht).

Stimuleer met een Kauw speeltje

Als u een nieuw puppy zoals Bruce hebt, en hij kauwt door stoel- en tafelbenen, ga naar uw lokale vitamine- of gezondheidswinkel en vraag naar wat kruidnagelolie. Olie van kruidnagels ruikt ons geweldig, maar verschrikkelijk voor honden. Veeg het op de poten van iets houten, en hij blijft weg.

Houden dieren van kauwen op touwen

Als uw kat of hond graag op elektrische kabels kauwen, weten we dat u een oplossing nodig hebt en snel! Hier is het: Koppel de elektronica los en veeg de koorden met een wigje citroen. Zodra ze gedroogd zijn, kunt u ze weer inpluggen. Dieren haten de smaak van citroen en zullen helder worden.

Een betere hond

Veel hondentrainers zeggen dat de sleutel tot het ontmoedigen van slecht gedrag (zoals onophoudelijk blaffen) is om je hond te schrikken. Een makkelijke manier om dit te doen is om een ​​oude toiletpapierbuis met ongekookte rijst of bonen te vullen, en plak dan aluminiumfolie over elk uiteinde. Schud de buis en het geluid zal genoeg zijn om hem uit zijn slechte gedrag te verrassen.

Juiste zorg voor uw huisdier - speelgoed

Houd de speeltoestellen van uw huisdieren schoon en vrij van bacteriën en kiemen door ze een keer per maand alleen in de vaatwasser te gooien. Maar houd het schoonmaakmiddel: Zet de temperatuur te warm en de warmte plus de waterdruk helpt het plastic of rubberen speelgoed volledig te reinigen. En niet alleen zal een snelle wasserij ervoor zorgen dat Fido gezond blijft, het zal het leven van het speelgoed verlengen en uw vloeren, tapijten en meubels ook schoon houden.

Vieze lucht kattenbakken

Als de kattenbak van uw kat ruikt, zoals een kattenbak, spoel het uit en voeg een halve liter witte azijn in de kattenbak toe. Laat het ongeveer een half uur staan, draai het om, doe het af en droog de kattenbak af.

Gemakkelijk te ontdoen van huisdierhaar

Ontspan van huisdierhaar op bekleding door droge rubberhandschoenen te gebruiken. Hier is hoe, en nog meer tips om zich te ontdoen van huisdierhaar.

Trucs voor het natuurlijk verwijderen van vlooien

Wist u dat zoutwater van vlooien ontdoen? Als je in de buurt van de oceaan woont, laat je hond erin zwemmen om van vlooien af ​​te komen. Hier zijn meer manieren om vlooien van nature te ontdoen (inclusief de "lichte truc").

Katten makkelijker maken om een pil in te nemen

Als u problemen heeft met het krijgen van uw kat om pillen te slikken, probeer ze eerst in boter te wrijven. Het zal ze beter maken voor uw kat, en ze glijden recht onder zijn keel.

Houd mieren weg van huisdiervoer

Gooi nooit meer een mier-besmette kom voedsel weg! Als mieren in het voedsel van uw huisdier blijven zitten, moet u deze tip weten: Mieren kunnen niet zwemmen! Plaats de kom van honden of kattenvoer in een ondiep kom vol water.

Slechte adem bom

Als je kat of hond een afschuwelijke adem heeft, probeer dan wat vers gekapte peterselie toe te voegen aan zijn eten. Het tegengaat de slechte ademgeur, zodat je verder kunt knuffelen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *